Feestdagen

Elke feestdag heeft zijn eigen kenmerken en daar horen producten bij die qua smaak en uitstraling het feest nog mooier maken. Met die gedachte ontwikkelen wij voor elk moment unieke creaties om het leven mee te vieren.

Valentijn

Valentijn

Valentijnsdag is de dag van de liefde en daar hoort elkaar verwennen met bijvoorbeeld heerlijke chocolades bij. Bekijk hier wat wij in petto hebben om valentijnsdag nog mooier te maken!

Moederdag en Vaderdag

Elk jaar zetten wij onze vaders en moeders een dag in het zonnetje. Hoe kan dat beter dan met onze heerlijke lekkernijen? Speciaal voor deze dagen zetten wij ons in om mooie producten te maken die een lach op het gezicht van iedere vader of moeder toveren.

Herfst

Herfst

De blaadjes verkleuren, de temperatuur daalt en de dagen worden korter: herfst! Hier horen natuurlijk herfstachtige chocolade en bonbons bij. Bekijk hier ons uitgebreide herfst assortiment!

Kerst

Kerst

Zin in kerst chocolade of op zoek naar kerst chocolade om weg te geven? Wij maken elk jaar lekkere en leuke chocolade voor in de kerstboom of om zomaar van te smullen. Bekijk hier wat we te bieden hebben!

Sara en Abraham

Wat een mooie leeftijd, 50! Dat mag gevierd worden en daarom maken wij er speciale producten voor. Een Sara taart of een lekkere Abraham koek, het kan allemaal.

Geboorte

Chocolade

Misschien wel de mooiste feestdag die er is, de geboorte van een kind. Wilt u de ouders verrassen met lekkernijen, of wilt u iets heerlijks hebben voor mensen die bij u op kraam visite komen? Wij maken het met liefde. Bekijk hier wat voorbeelden van onze geboorte producten.

Pasen

Paaseitjes, chocolade paashazen en nog veel meer lekkers. Mooie producten die onlosmakelijk verbonden zijn met deze gezellige tijd. Bekijk hier wat van onze paas creaties.

Lente

Lente

Van de lente krijgt toch iedereen een beetje kriebels in de buik. De bloemen ontluiken en dat ziet u bij ons natuurlijk ook terug in onze mooie producten. Bekijk ze hier!

Koningsdag

Feest in het hele land, dus ook bij ons! Wij vieren Koningsdag met oranje versnaperingen die we speciaal bakken, natuurlijk voor de Koning, maar vooral voor u. Komt u ook proeven?

Sinterklaas

Sinterklaas

Geen betere gelegenheid om te genieten van chocolade en koek dan tijdens Sinterklaas. En wat is er veel te vinden! Bekijk hier enkele van onze vele ambachtelijke Sinterklaas verrassingen.

Oud en Nieuw

De lekkerste oliebollen uit de regio voor oudejaarsavond vindt u bij ons. En natuurlijk niet alleen oliebollen, maar ook andere smakelijke producten die oud en nieuw extra glans geven.